Publicat în Amintiri din Grecia, Fotografii

Hoinăreală

Nu printr-o capitală europeană, nu.

Hoinăreală pe o străduţă dintr-un orăşel din sutele de orăşele greceşti.

Unde nicio casă, nicio poartă, nicio fereastră nu seamănă una cu alta.

Am zăbovit mai mult lângă case vechi, dar asta e o preferinţă a mea 🙂

Sunt şi multe case noi, splendide.

Dar cu alt farmec.

1

2

DSC_0528

DSC_0383

DSC_0385

3

DSC_0386

DSC_0391

DSC_0510

DSC_0351

DSC_0541

DSC_0364

DSC_0515

DSC_0514

DSC_0507

DSC_0506

DSC_0381

Autor:

destinul unui blog

16 gânduri despre „Hoinăreală

  1. Intr-o duminica dimineata, pe la vreo ora 8, cand toate femeile din orasel se indreptau spre biserica, eu coboram ca sa le fotografiez casele, florile, obloanele si usile.
    Ai derptate, nici una nu se aseamana cu cealalta. Sunt atat de vii si frumoase, incat iti vine sa crezi ca proprietarii lor sunt artisti si se intrec la picturi. Cat despre cele vechi, sunt desprinse din povesti, legende, de parca special au fost gandite sa arate asa. Iti zburda maginatia pur si simplu, de la povestea fiecareia in parte si toate la un loc.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Incredibil, cat de mult seamana arhitectura, culorile cu ceea ce am eu aici in jurul meu( sudul Portugaliei). Trist este ca foarte multe din casele vechi, cu un farmec deosebit, sunt lasate incet sa se naruie si sa moara atat aici cat si in Grecia, pacat.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pai, sunteti binevenita. Nu mai este ea asa de departe de Bruxelles. Ca sa-i fie simtita frumusetea, culoarea si lumina ar fi bine sa fie vizitata pe timp de vara. Iarna sunt mai multe zile ploioase decat cu soare.

    Apreciază

  4. Wouwww … magique .. Eu déjà me-am luat doza de relaxare pt azi … Numai uitanduma la photos … Asta da thérapie ..:) t’a de la chance sa mergi „de nevoie” vorba ta in Grecia..:)

    Apreciază

  5. Dintre cele vechi prăpădite sau nu nu pot alege nici una-n preferințe, toate-mi trezesc curiozitatea față de istoria lor, ai localnicilor pe scurt, poate oi fi demodat dar îs splendide! Acu’ nu te mai laud Socriță pentru fotografii fiindcă se vede că ai mână și ochi.

    Apreciază

  6. Ultimul meu contact spiritual cu Grecia a fost romanul ,,Insula” de V Hislop. Istoria insulei Spinalonga m-a marcat, iar imaginile pe care le-am descoperit in net amintesc de ceea ce postezi tu.

    Apreciază

Lasă un comentariu