Publicat în Autopsia cuplului, Limba soacrei

Cum sa-l scoti din minti

 

beryl cookDoua prioritati majore imi mistuie trupul in primavara asta mustoasa: avioanele si sexul.

Cu cat ziua se anunta mai senina, cu atat injur mai galagios planul Wathelet. De doua luni ma trezesc fara alarma, pentru ca efectiv nu mai am nevoie de ea. Ma scoala din pat (inclusiv sambata si duminica) primul avion care decoleaza de la aeroportul national Zaventem, incepand cu 06:04. Avionul trece chiar peste casa mea cu o hodorogeala extrema. Au fost schimbate coridoarele aeriene, cu doamneleajuta a unul idiot care se numeste Wathelet. Zici ca stam chiar in buricul aerogarii, desi suntem destul de departe de ea.

Probabil ca pilotii si pasagerii sughita din cauza mea, ori de cate ori survoleaza o casa cu un mesteacan in fata, doi motani in iarba si o tufa de liliac inflorit. Pentru ca la fiecare 5 min blestem amarnic galagia motoarelor. Daca vedeti la breaking news un avion cazut peste mesteacanul meu, sa stiti ca o parte de vina o port eu. Cand ma enervez, pierd pedalele. Eman unde distructive. Wathelet, iti mai dau o sansa.Tampitule !

Asta-i tot despre avioane. Pana maine la 6:04.

V-am mai spus si data trecuta ca mi-i plin capul de scene erotice. Ca sa le mai rafinez, zic, da mai sa ma documentez un pic la capitolul tehnica. Fac un search pe youtube, dau peste un ciclu de master class sex oral, emisiune pentru femei. Instructoarea: o Chirita cu palarie dantelata, bucle galbene ca spicul dat in parg si buze rosii ca visinata. Ma scarpin la ceafa : « Lilia, nu-i serios ». Lilia nu ma asculta si apasa pe play. Asa de gustos povestea Chirita cu banana in mana, ca nu-mi puteam lua ochii : nici de la banana, nici de la buzele visinii. M-am simtit oleaca ca o eleva de clasele primare. Ei si ce daca stiu sa citesc ? Uneori iti face placere sa rasfoiesti abecedarul. Mai gasesti o imagine, o litera, un cuvantel. Te apuca amintirile, una alta. Asa ca eu ascultam cum trebuie de manuit banana, apreciind aerul ascultator si concentrat al elevelor. Intr-un moment ma cheama sotul. Ii strig : „Lasa-ma in pace, eu aici is ocupata tare. Observ tehnici sexuale”. Aud un pufait. Reactie normala. Ultima data  cand i-am spus sa ma lase in pace pentru ca citesc « 208 variante noi de a scoate din minti un barbat… de placere!» m-a gasit peste o ora cu cartea pe piept, fasaind pe-o nara. Adormisem la varianta 7 (daca nu gresesc).

Totusi, peste un sfert de ora, ma gabjeste la bucatarie, la un pahar de apa si face :

-Ei ?

-Ce ?

-Tehnici noi ?

-Ei, marnai eu, in principiu… stai ca era o varianta acolo. Cica o folosesc femeile arabe ! Deci sa-ti lamuresc (de aratat nu puteam, fata inca nu dormea) !

Incep sa-i descriu pitoresc si cu belsug de amanunte procesul si … unde bag de seama ca tace cat tace, apoi prinde dintr-odata a se schimba la fata. Devine galben, pe urma incepe sa bata in verzui. Amus-amus leasina. Ii dau paharul meu de apa. In sfarsit, isi reia duhul si imi spune :

-Lilia ! …(si mai departe nu va spun ! pentru ca blogul acesta il citeste nana Vera, cumatra M, vecina de peste drum a lui mama, cumatra lui tata Ν., verisoara lui mama F., sora lui nanasa lui verisoara de pe tata L., verisoara verisoarei de-a doua a verisoarei de-a treia a cumnatului V, doua cumnate din Grecia, profesoara de lingvistica din Chisinau, profesorul de federalizare de la Nisa, fostul Ψ, ex-ul Ω,  intermediarul W intre ultimii doi, colegul de la serviciu de la et.2, ex-colega de la 4, poate vecinul francez cu motanul si inca naiba stie cine. Sa fie toti sanatosi, Paste fericit la toti cu oua rosii ! si Vive la vie (sexuelle) ! )

Eu am dat cuminte din umeri : « Ma rog, daca zici ».

A doua zi privesc un film dand de-o scena cam ca a noastra. Intr-o cearta, femeia ii reproseaza sotului ca nu prea se repede la experimente sexuale, la care barbatul ii raspunde cu un calm olimpic : « Mie, zice, ca la toti barbatii, imi plac lucrurile simple, dar de calitate. De ce sa complicam ? »

Am apasat pe pauza : „Dracie, uite ce simplu e ! De ce, noi, femeile avem tendinta sa complicam banana ?”

Unde nu te intorci dai de site-uri pentru femei impanzite de cursuri cu banana, de articole, de carti : Cum sa-l scoti din minti de placere ? Cum sa dansezi ? Cum sa lingi ? Cum sa te misti ? Cum sa te imbraci ? Cum sa te dezbraci ? Cum s-o flocaiesti pe femeia care ti-a luat banana ? Cum sa sugi mai bine ca ea banana?

Toate cacaturile astea si cursurile sunt fabricate pentru femei, intre femei, despre femei, printre femei, contra la femei. De multe ori n-au niciun raport cu barbatii. E un concurs strict intre femei ! In timpul asta barbatii prefera sa priveasca un meci de fotbal. Doar n-o sa-mi spuneti ca ati vazut vreunul inscriindu-se la cursuri de cunilingus antrenandu-si limba pe bobite de poama « tita caprei ».

Daca doi parteneri nu sunt satisfacuti de viata lor sexuala, eu cred ca problema nu e in cursuri sau tehnici. Problema e in limba. In toate sensurile. Nu stiu nici sa discute, nici s-o foloseasca dupa discutie. Fiecare corp e individual. Tot ce-ti trebuieste este empatie, sensibilitate si pasiune. Restul e business si interes matrimonial.

P.S. Am privit si partea cu cunilingus-ul Chiritei si cand mi-am inchipuit manipularile pe care ea, ca sexolog, le recomanda, oleaca m-am incretit si zburlit. Nu, non, niet. Fereasca zeii sa mi se bage cineva cu tehnici din astea. Ma multumesc cu tehnicile vechi, care izbutesc de fiecare data o decolare spectaculoasa. Lasati-mi cerul senin, fara penetrare de avioane. Ca altfel fac scandal si scriu petitii. Jos Wathelet !

Imagine: Beryl Cook

 

Autor:

destinul unui blog

22 de gânduri despre „Cum sa-l scoti din minti

  1. Wahaha ce am râs cu poftă :))))))) Lilia,sa ştii că nu e serios ce faci tu, trebuie sa ne explici şi nouă care sunt tehnicile, sau macar sa scrii într-o nuvela, cum numai tu ştii sa scrii..
    Lumea citeşte blogul şi la servici, pe furiş ..acuma unde sa-mi bag hormonii ??
    P.S mi-i dor de o nuvela d-e-l-i-c-i-o-a-s-a

    Apreciază

      1. Dopuri’n s’ara! Iar dimineața, delectare! Ador diminețile (după o „destrăbălare” matinală sub plapumă-sunt cele mai aprige 😆 corpul e odihinit așa că dă tot ce e mai bun 😆 ) cu, caf’a sub flit în ciripitul păsărelor! Cred că cele mai frumoase momente ale unei zile de primăvară, vară, toamnă sunt diminețile. Asta e-n cilindreea mea craniană. 😆

        Apreciază

  2. „Women got too much advice about men… from other women. And they don’t know what the fuck they’re talking about. It’s true… … you can see it on many covers of women magazines – 100 ways to please your man, written by… some lady. Get out of here. Come on, baby. Ain’t no 100 ways, there’s a list of 4 things long:
    1. suck his dick;
    2. play with his balls
    3. fix him a sandwich, and…
    4. don’t talk so much
    and that will make a man happen.” (Dave Chappelle)

    Original aci >>> http://www.youtube.com/watch?v=5ZRflz-93JA

    P.S. „… doi motani in iarba si o tufa de liliac inflorit…” aici, de prima data am citit „doi motani in iarba se fut sub un liliac inflorit”… hormonii credca, love is in the air, everywhere I look around… sa ma ierte acum pentru cuvintul… LOVE… nana Vera, cumatra M, vecina de peste drum a lui mama, cumatra lui tata Ν., verisoara lui mama F., sora lui nanasa lui verisoara de pe tata L., verisoara verisoarei de-a doua a verisoarei de-a treia a cumnatului V, doua cumnate din Grecia, profesoara de lingvistica din Chisinau, profesorul de federalizare de la Nisa, fostul Ψ, ex-ul Ω, intermediarul W intre ultimii doi, colegul de la serviciu de la et.2, ex-colega de la 4, poate vecinul francez cu motanul si inca naiba stie cine.

    P.S.2 „Au fost schimbate coridoarele aeriene, cu doamneleajuta a unul idiot care se numeste Wathelet. Wathelet, iti mai dau o sansa.Tampitule !” – La noi sinonimul pentru Wathelet ar fi Buliga (din toata inima ii doresc sa-i arda cuafura ca la focul etern in timpul parade de 9 mai, sa-i cada dantura, asa cum i-a cazut morala si sa-si piarda vederea, asa cum si-a pierdut cumsecadenia… ah da, sa mai prinda si gravida la virsta ei… cu tripleti… toti trei negri… si sa traiasca din indemnizatia recalculata). Am iesit!

    Apreciază

    1. Come on, baby. Ain’t no 100 ways, there’s a list of 4 things long

      ahaha, asa si este. restul timpului se poate de citit sau scris o carte, nu?

      „doi motani in iarba se fut sub un liliac inflorit”…

      asa romantic se incadreaza tufa ceea de liliac 🙂

      La noi sinonimul pentru Wathelet ar fi Buliga

      stim, stim 😦 asa vrea s-o cad si pe asta

      si sa traiasca din indemnizatia recalculata !!!

      Apreciază

  3. Hahaha…. Deci… nu am cuvinte. Stau cu vopseaua pe cap si rad de nebuna citind ce ai scris si fetele din salon se uita chioras la mine. Esti atat de plastica si directa incat efectiv ma unge pe suflet sa vad ca mai e cineva care gandeste similar cu moi. Sa ai un cer senin si linistit.

    Apreciază

Lasă un comentariu