Publicat în Uncategorized

Ca sa ai noroc la oameni trebuie sa stii sa faci un lucru

dirty_dancing

UNUL SINGUR, dar foarte bine.

Exista un evantai de lucruri incantatoare pe care le putem face, fara a avea studii. E nevoie doar de interes si pasiune. Ideal, daca e un vis ravnit. Visele noastre, cele mai nebune, de regula, nu cer studii profunde. In schimb, cer suflet, creativitate si curaj. Autodidactii deseori ajung mai departe decat expertii. E plina lumea de exemple fantastice. Asadar, cand faci un lucru din placere si din suflet, cu anii, ajungi indemanatic si degajat, iar asta incepe sa lucreze in favoarea ta. Inevitabil te apropie de oameni.

Un om pasionat de ceea ce face ajunge sa seduca fara sa-si dea seama. Un om in procesul creatiei e o priveliste incantatoare. El lumineaza, el atrage priviri, el ii inspira pe altii.

Asadar, daca stiti sa faceti un singur lucru, dar bine, va mariti sansele sa intalniti oameni de treaba.

Daca ati visat mereu sa scrieti, sa cantati, sa dansati, sa vorbiti in public, sa desenati, sa faceti filme, sa recitati, sa fotografiati, sa decorati, sa… sa… faceti-o. Macar o data pe saptamana. Dupa o jumatate de an, veti culege deja primele roade.

Noi atragem oameni (cu intentii bune) numai cand facem ceva ce ne place cu adevarat. Ceva in care ne regasim. Atunci devenim autentici si sinceri (poate chiar vulnerabili). In arta nu poti trisa, nu poti simula. Adica poti, dar nu pe mult timp.

In fiecare marti dansez kizomba cu barbati care :

  1. Inca nu stiu sa danseze.
  2. Stiu sa danseze minunat.

In bratele primilor ma simt luzerita, jalnica, neindemanatica, jenata, imi vine sa las totul balta si sa declar descurajata : „Bai, nu-i de mine !”

In bratele celor din a doua categorie eu ma transform pe loc. Ma simt regina ! Abila, gratioasa, frumoasa, demna de admiratie, eleganta si MAI VREAU, eu vreau sa invat, sa ma ameliorez, sa evoluez, sa merg inainte… sa ating stele si luceferi !

Fiti buni macar intr-un singur lucru.

Faceti-i pe oameni sa se simta confortabil langa voi, sa iasa insufletiti din bratele voastre, sa redescopere pofta de viata !

Si oamenii o sa va caute.

 

 

Autor:

destinul unui blog

5 gânduri despre „Ca sa ai noroc la oameni trebuie sa stii sa faci un lucru

Lasă un comentariu