Publicat în Copilărie sovietică

VIB (Very Important Blogger)

Veeeery 🙂

VIP magazin a adunat cei mai influenţi bloggeri din RM pe paginile revistei sale. Unii atât de influeţi, încât i-am zărit pentru prima dată. Poate şi ei aud de mine pentru prima dată.

Bun, ar fi de prisos şi de mauvais ton să-mi întind obiecţiile pe degete, din moment ce există specificarea clară „este o alegere pur subiectivă a redacţiei, în care bloggerii sunt prezentaţi în ordine alfabetică”. Păcat totuşi că din cei 55 bloggeri fac parte doar 12 fetiţe. Aşadar, nu ezitaţi să răsfoiţi blogroll-ul meu din stânga paginii „Blog la feminin”.

Dacă vă plictisiţi oleacă după toată atenţia de opt mars şi pentru că aveţi în faţă un week-end răcoros faceţi click pe imagine şi descoperiţi bloggeri influenţi. Poate chiar blogguri pentru add in favorites.

Autor:

destinul unui blog

28 de gânduri despre „VIB (Very Important Blogger)

  1. Uhuuu, blogărul Nicolae Pascaru e-n listăăă 😆 Noa, ăla a organiza un party nemavăizut pe chestia asta. Secțiunea e bestială la care e-ncadrat 😆 Putere și tradiție… Maica Sórelui 😆 😆
    Pe registrul prezenței feminine în acel VIB, întradevăr, Coordonatoarea proiectului Rodica Trofimov a cam dat-o-n stambă (e tipă, culmea!).

    Apreciază

  2. Noa, c-am halit din comentariu 😆

    Pe registrul prezenței feminine în acel VIB, întradevăr, Rodica Trofimov, ar putea revizui selecția, n-ar fi târziu

    Apreciază

    1. Probabil ca deja la anul 🙂 locul meu il ofer cu placere oricarei bloggerite. Nu-mi place sa stau mult pe acelasi loc 😉 si poate ca s-or mai elibera si altele :mrgreen:

      Apreciază

  3. Apăi păreré mé, îi că stimata Rodica Trofimov, cam’n grabă ó-ntocmit acea selecție, apar pe acolo niște blogări siniștrii. 😆 Ió, personal cunosc o mulțime de bloguri scrise de basarabeni foarte okay. Păi alegeré lui N. Pascaru pentru VIB, care numá copiază și postáză, cu ăla Rodicuța Trofimovica, o dat cu bota-n baltă. Gurile de pe la colțuri zâc că Pascaru i-o dat cadou s-apară acolé. 😆 Șpagă dom’le, ce mai. 😆
    Ce merită să șie cetiți îs fórte puțini acolé, ió făr’laude, dá te puneam sus pe primu’ loc apoi încă vrió 3 alți blogări numá cu indulgență (din acea selecție) apăi adógam cu totu’ alți blogări basarabeni iară blogurile betejite cu politichie le evitam, alea-s înfiórătore. 😆 ‘N plus, ió schimbam calapdodu’ din „Bloguri cu influență” în „Bloguri bune, faine, d-ale noastre, basarabene etc”. Numá tréb’e timp pentru asta, să cetești cu responsabilitate, echidistanță și blindat cu órece cultură, ca să poci face o selecție, păreré mé, mă repet. Că-i tensionată și plină de orgolii blogosfera basarabeană, asta se știe dar ar fi fost mai bine să se reliefeze frumosul prin acel proiect VIB.

    Apreciază

  4. Bun, cat mi-am baut cafeaua de dimineata am stat sa vaz si eu cine face parte din lista celor mai influenti bloggeri din RM. Mai atent. Cu lupa :mrgreen:

    Deci eu spun asta in calitatea mea de blogger din 2007, adica care stie cate ceva despre blogosfera moldoveneasca si chiar a fost in juriul Blogovatului 🙂

    Din cei 55 de bloggeri influenti cunosc maximum 50%. „Cunosc” vrea sa spuna ca am citit macar un articol de-al lor, dar nu sunt abonata la ei, si dupa asta nu cred ca pot sa zic ca sunt influentata.

    Nu sunt abonata la niciun blog din cei 55 bloggeri influenti.

    Pe restul nu-i cunosc. Si dupa descrierea profilului, vad ca nici nu intra in raza intereselor mele.

    Pentru altii or fi influenti 🙂 de ce nu?

    Apreciază

    1. „Deci eu spun asta in calitatea mea de blogger din 2007, adica care stie cate ceva despre blogosfera moldoveneasca si chiar a fost in juriul Blogovatului ”
      – Daa, așé-i dară, nu zâc ninica contra, Dómne féri! 😆 Chiar cunoști bina blogosfera, tătă lauda pentru asta. 🙂

      „Nu sunt abonata la niciun blog din cei 55 bloggeri influenti.”
      – Apăi nici ió în afară de blogu’ tău și-a lu’ Alex Lebedev

      „Pentru altii or fi influenti de ce nu?”
      – Bineînțeles c-ór fi pentru alții influenți, nu contest. Rămân totuși la părerea mea că s-ar fi putut întocmi altă selecție, cu ceva blogări mai originali, plăcuți în scris.

      🙂

      Apreciază

      1. Ie, am dat întâmplător pe facebook, de pe wall-ul lui Cristian Tabără care și-o deschis acolo blog. Am răsfoit azi ceva prin el

        Apreciază

  5. Te citesc cu drag socrita:)! De ceva timp am descoperit blogul http://sictranzit.net46.net/, desi nu-i inclus nici intr-un top:) imi place si mi se pare deosebit, cred am fost atrasa si de moto blogului:) ” Sic! Gloria Mundi Transit. Nu toate sunt deşertăciune şi goană după vînt…!”

    Apreciază

  6. 7?… Daca ai avut ocazia sa-l citesti L’Empire des Anges & Nous, les Dieux de Bernard Werber in care cifrele au mesajul lor:
    1 = plantă
    2 = mineral
    3 = animal
    4 = om
    5 = înţelept
    6 = înger
    7… = zeu/zeiţă!

    PS: Ceva imi spune ca ai cumparat juriul. S-au gandit eu, asta-i din Brusel bre, poate daca o punem in top ne deschide vize Schengen pe gratis 😀 Bafta si la mai mare sau, cum se mai spune pe la noi pe la Ciocana (o stii bine si tu), „Ţine ruliu!”

    Apreciază

    1. Ah, nu, ce blestem să fii zeiţă şi să te caute lumea numai pentru a le deschide viză 🙂 Zeiţă nu vreu, dar vreu muză. Mai precis,Thalia (Θάλεια), muza comediei. Iaca atunci toţi o să mă lase în pace 🙂

      P. S. merci, ce, şi tu de la Ciocana?

      Apreciază

Lasă un comentariu